Blind spreekt voorkeur niet uit: ''De keuze is echt aan de trainer''

0
Blind spreekt voorkeur niet uit: ''De keuze is echt aan de trainer''

Met het vertrek van Joël Veltman moet Ajax op zoek naar een nieuwe partner voor Daley Blind in het hart van de defensie. De 30-jarige Amsterdammer speelde in de oefenpot met RKC Waalwijk samen met Perr Schuurs. 

In een interview met Ajax Life laat Blind dat hij geen stem heeft in wie er naast hem in het centrum komt te spelen. "Ik doe geen zegje, die keuze is echt aan de trainer", is hij duidelijk. De Oranje-international kan goed overweg met Perr Schuurs, maar ziet ook in andere spelers potentie. 

"Vorig seizoen speelde ik ook een wedstrijdje met Jurriën Timber, maar het is echt de keuze van de coach wie hij opstelt en dat kan hij ook zelf goed genoeg inschatten. We zijn pas net gestart en zien straks wel wat de toekomst brengt", aldus Blind, die een goed gevoel heeft overgehouden aan de met 6-1 gewonnen oefenpot tegen RKC Waalwijk. 

"Het is heerlijk om weer op het veld te staan. We snakten er ook echt naar. Het was al fijn om weer te kunnen trainen. Eerst op afstand, daarna gewoon normaal. Je voelde bij iedereen de blijdschap en nu zijn we aanbeland bij het spelen van wedstrijden, op het volgende level. Competitiegevoel. Plus dat je ergens voor traint en weer naartoe leeft. Heerlijk", besluit Blind. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›