''Ik heb alleen de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft''

0
''Ik heb alleen de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft''

Het kan zomaar zijn dat Andre Onana er nog een seizoen bij Ajax aan vastplakt. Volgens journalist Matt Law van The Telegraph is de doelman van Ajax op dit moment een te dure optie voor het geïnteresseerde Chelsea.

"Onana is zeker vaak bekeken", zo begint Law in de podcast London is Blue. "Chelsea heeft een goede relatie met Ajax en dat komt niet alleen door de transfer van Ziyech. Die relatie is er al langer, er is zeker een gezonde relatie tussen de twee clubs. Ik heb alleen de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft."

Law weet dat Chelsea niet opnieuw een groot risico wil nemen met de keeperspositie. In 2018 betaalde de club ruim tachtig miljoen euro voor de tegenvallende Kepa Arrizabalaga. "Hij is niet zo goedkoop dat je hem zonder risico even gaat kopen. Hij moet rond de dertig tot 35 miljoen pond kosten. Als een keeper rond de twintig miljoen pond kost, is het risico al een stuk minder. Maar waarschijnlijk niet deze zomer. Chelsea bekijkt hem zeker, maar het zou me verbazen als hij nu al naar Chelsea zou gaan. Maar wie weet..."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›