Labyad maakt sterke indruk: ''Hij is misschien beter dan Ziyech''

0
Labyad maakt sterke indruk: ''Hij is misschien beter dan Ziyech''

Kenneth Perez is onder de indruk van het spel van Zakaria Labyad. De middenvelder annex vleugelspeler van Ajax scoorde tegen FC Utrecht in de eerste 45 minuten drie keer, waarvan twee keer uit een vrije trap.

"Twee spelers die in de periferie van de basiself staan, Lang en Labyad, gaan echt voor hun kans. Lang is heel bedrijvig en beweeglijk; Labyad speelt een wereldpartij als nummer 9. Als Erik ten Hag twijfelt om nog een spits te halen, of als iemand geblesseerd raakt, weet hij in ieder geval dat Labyad op die positie kan spelen. Maar je hebt natuurlijk ook Dusan Tadic, Klaas Jan Huntelaar en Lassina Traoré. Labyad heeft zich ontpopt tot optie als nummer 9", aldus Perez in de rust bij FOX Sports.

Labyad maakte met zijn vrije trappen een sterke indruk. "Als er vrije trappen zijn, kan hij achter de bal gaan staan. Ziyech was geen heel goede vrijetrappennemer. De hiërarchie bepaalt een beetje dat hij ze nam, terwijl Labyad misschien een betere vrijetrappennemer is. Hij stond alleen niet zo vaak in het veld. Hij heeft zijn visitekaartje afgegeven", besluit Perez.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›