''Als je een spits wil die Ajax beter maakt, ben je een fortuin kwijt''

0
''Als je een spits wil die Ajax beter maakt, ben je een fortuin kwijt''

Johan Derksen snapt de uitlatingen van Erik ten Hag na de wedstrijd van Ajax tegen Sparta Rotterdam niet. De trainer zei dat Ajax een verdiende zege boekte op Het Kasteel.

"Ten Hag kan na iedere wedstrijd dit soort onzin uitslaan. Hij heeft geluk dat hij trainer van Ajax is en dit soort wedstrijden wint. Alle trainers in de Eredivisie zouden met dit Ajax van Sparta winnen. Hij staat gewoon uit zijn nek te lullen”, begint Derksen bij Veronica Inside. "Hij heeft al jaren het beste materiaal."
 
"Voor de Nederlandse competitie hebben ze een uitstekende selectie. Daar worden ze kampioen mee", vervolgt Derksen. Rene van der Gijp denkt alleen dat Ajax te kort komt in de spits. "Labyad is geen spits. Waar slaat dat op?  Kasper Dolberg was de laatste, waar wij van dachten: dat wordt hem misschien."

Derksen denkt dat een echte goede spits te duur is voor Ajax. "Ik denk dat een spits die Ajax beter maakt, zelfs voor Ajax te duur is. Als je een spits wil kopen die gegarandeerd Ajax beter maakt, dan ben je een fortuin kwijt, met alle Engelse clubs op de loer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›