Blind eerlijk: ''Mentaal heb ik wel een beetje een tik gehad''

0
Blind eerlijk: ''Mentaal heb ik wel een beetje een tik gehad''

Daley Blind is terug bij Ajax. De verdediger, die enkele tijd aan de kant stond nadat zijn ICD was afgegaan tijdens het duel met Hertha BSC, speelde tegen Sparta Rotterdam weer mee.

"Het is hectisch geweest, maar na veel testen en veel steun ben ik blij dat ik weer kan spelen. Ik voel me veilig, goed en ik mag gewoon weer voetballen. Als de artsen dachten dat het niet verantwoord was geweest, dan had ik niet op het veld gestaan", begint Blind in gesprek met Voetbal International.

Blind heeft zich zorgen gemaakt om zijn gezondheid. "Op zo'n moment als tegen Hertha gaan er heel veel scenario's door je heen en moet je gaan relativeren. Kijken naar feiten, maar het is ook een gevoelskwestie. Ik hoop dat ik dit allemaal nu achter mij kan laten. Mentaal heb ik wel een beetje een tik gehad. Het is niet niks."

"Gelukkig kreeg ik veel steun van de mensen die naast mij staan en dat doet me erg goed. Ik heb veel vertrouwen geput uit de testen die we hebben gedaan en de artsen die met me praten. Ik voel me prettig na deze wedstrijd en hoop dat ik vooruit kan", besluit Blind.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 26 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›