Dest zit Ajax dwars: ''Dan sta je met de rug tegen de muur''

1
Dest zit Ajax dwars: ''Dan sta je met de rug tegen de muur''

Sergiño Dest wordt al maanden in verband gebracht met Bayern München, maar hij staat nog altijd onder contract in Amsterdam. Het Algemeen Dagblad denkt dat het niet lang meer duurt voor de verdediger vertrekt.

De krant schrijft namelijk dat de Amsterdammers met de rug tegen de muur staan door het kortlopende contract van de vleugelverdediger. Dest ligt vast tot 2022 en als hij niet wil verlengen, moeten de Amsterdammers hem komende zomer sowieso verkopen om nog iets aan de international van de Verenigde Staten te verdienen.

''Als Dest zijn verbintenis weigert te verlengen en bovendien aast op een droomtransfer, dan sta je als Ajax zijnde met de rug tegen de muur. Verkoop je hem niet deze zomer, dan zal de transferwaarde van de als reserve begonnen verdediger alleen maar verder zakken'', valt te lezen bij het medium. Bayern München bracht onlangs een bod uit van vijftien miljoen euro, maar Marc Overmars wil daar minstens vijf miljoen extra bij hebben.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Sep 2020 om 10:55
    lekker genieten nog 2 jaar van DES en dan mag hij gratis weg!? maar zo ver komt het niet transfer zal wel tussen de 15 en 20 miljoenen komen te liggen met 20% door verkoop en die 20% staat voor zo een 20 miljoen !
Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›