Basisplaats voor Schuurs: ''Dat hij er nu toe doet is duidelijk''

0
Basisplaats voor Schuurs: ''Dat hij er nu toe doet is duidelijk''

Perr Schuurs en Zakaria Labyad hebben dit seizoen een basisplaats bij Ajax veroverd. Het duo, dat het vorig jaar nog moest doen met invalbeurten, heeft zichzelf een goede dienst bewezen, ziet ook Dennis van Bergen van het Algemeen Dagblad.

"Toch leefde er ook twijfel, nadat hij in zijn eerste periode bij Ajax nauwelijks aan bod kwam. Was hij, die bescheiden zuiderling niet te zachtaardig om te slagen in de Amsterdam? Kon hij wel aarden tussen al die hippe types? Ja, blijkt nu. Het gaat te ver om te stellen dat Matthijs de Ligt al vergeten is in de hoofdstad. Maar dat Schuurs er toe doet is duidelijk, keurig omlijst met zijn uitverkiezing voor het Nederlands Elftal", zo schrijft Van Bergen.
 
Ook Labyad maakt een sterke indruk. "Hij was bij Ajax lang de speler die er alleen in kwam wanneer er niemand anders beschikbaar was. Die tijden zijn veranderd. Zakaria Labyad lijkt eindelijk op weg naar een basisplaats in de Johan Cruijff Arena. Een beetje als valse nummer negen speelt hij, de aanvaller die bij FC Utrecht al samenwerkte met coach Erik ten Hag. En dat doet hij vooralsnog boven verwachting."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›