Neres droomt van nieuw succes: ''Niet in woorden te omvatten''

0
Neres droomt van nieuw succes: ''Niet in woorden te omvatten''

David Neres hoopt dit seizoen ook buiten het veld zijn waarde te bewijzen voor Ajax. Met zijn 23 jaar is de Braziliaanse aanvaller een van de ervaren spelers in de selectie van Ajax.

"Ook al ben ik nog jong, ik ben één van de meest ervaren spelers. Ik hoor bij de groep die hier het langst speelt. Ik kan de leiding nemen op het veld en ook erbuiten. Ik kan het goede voorbeeld geven en een leider zijn", zegt Neres, die blij is met de komst van Antony, tegen Ajax TV.  "Antony is een buitengewoon goede speler. Je mag veel van hem verwachten, hij heeft veel kwaliteit. En hij is nog heel jong, hij kan alleen maar beter worden. Een echte aanwinst voor Ajax."

Neres droomt opnieuw van een seizoen als in 2019. "Dat was een fantastisch seizoen, onvergetelijk. Het was voor mij en veel teamgenoten de eerste Champions League. Ons debuut en dan zo'n seizoen ervan maken, dat is niet in woorden te vatten. Het motiveert en inspireert me om nog eens zo'n seizoen te spelen."

"Het geheim waarom we zover kwamen was dat we zonder angst en met veel inzet speelden", vervolgt Neres. "We speelden goed samen en geloofden in de filosofie van het team. Er zat veel kwaliteit in het team, met jonge spelers, en we hadden een duidelijke spelopvatting."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!