Jansen kijkt uit naar duel met Ajax: ''Ze lopen over van kwaliteit''

0
Jansen kijkt uit naar duel met Ajax: ''Ze lopen over van kwaliteit''

SC Heerenveen pakte tien punten uit de eerste vier wedstrijden van het seizoen. Ajax pakte negen punten en zodoende gaat de ploeg van Johnny Jansen als een hoger geklasseerd team richting de Johan Cruijff ArenA.

"Een zeer lastig duel, dat is duidelijk. Ajax loopt over van kwaliteit. We zullen het verdedigend goed voor elkaar moeten hebben. Daar tot een positief resultaat komen, gaat een hele kunst worden", zo begint Jansen op de clubwebsite van SC Heerenveen.

SC Heerenveen kan niet beschikken over Arjen van der Heide, die enkelklachten heeft. Jansen wil niet kwijt wie hem gaat vervangen. "Daar kan ik niks over zeggen. We hebben meerdere opties. Jullie zien zondag vanzelf wie er in de Arena aan de aftrap verschijnen."

"Ajax zal graag aan de bal willen zijn", gaat Jansen verder. "Zo zal het spelbeeld er in grote delen van de wedstrijd er ook wel uit komen te zien, maar we moeten ons niet te ver naar achteren laten drukken. Ajax heeft een geweldig team, maar geeft af en toe ook ruimte weg. Dat geeft ons mogelijkheden. Op die momenten zullen we scherp moeten zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!