Spitsenprobleem bij Ajax? ''Dat is natuurlijk belachelijk''

0
Spitsenprobleem bij Ajax? ''Dat is natuurlijk belachelijk''

De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij, verbaast zich over de zoektocht van de Ajax naar een nummer negen. De koppigheid van Erik ten Hag zorgt voor problemen.

Ten Hag toonde zich lange tijd tevreden over de selectie van Ajax, maar verklapte vorige week dat de club wel degelijk heeft gezocht naar een topspits. ''In feite is dat natuurlijk belachelijk als je er zelf voor kiest om Labyad in de spits te zetten, terwijl Tadic zich heeft bewezen. Hij komt daar ook veel beter tot zijn recht dan als linksbuiten. Daarnaast heb je Huntelaar en Traoré'', stelt Verweij, die ook Brian Brobbey van Jong Ajax nog noemt.

''Als je nu nóg een spits had gehaald… Brobbey is van de talenten de enige speler die nog niet heeft bijgetekend, wat was dan zijn perspectief? Het is heel gek dat je een zesde spits wilde gaan halen'', zegt Verweij, die het 'absurd' zou vinden als Tadic weer als linksvoor moet spelen. ''Het wordt de hoogste tijd dat Tadic de trainer weer een keer apart roept en met hem gaat praten. Natuurlijk wil hij in de spits.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!