''Ik vind het wel een omissie van Ajax dat er geen echte spits staat''

0
''Ik vind het wel een omissie van Ajax dat er geen echte spits staat''

Ajax is de afgelopen periode aardig actief geweest op de transfermarkt, maar voor één positief werd er geen speler aangetrokken, waar Jack van Gelder vindt dat die er wel had moeten komen: de spitspositie.

"Ik vind het wel een omissie van Ajax - met zoveel geld - dat er geen echte spits staat", stelt van Gelder in het NH Sportcafé. "Ik vind Labyad gewoon niet goed genoeg, die is goed voor wedstrijden als het er niet echt om gaat. Traoré vind ik er nog niet aan toe, dan is Huntelaar in principe nog de beste. Tadic is de oplossing gebleken in grote wedstrijden, maar is natuurlijk niet de centrumspits die je van Ajax verwacht."

Daarnaast vindt hij dat de aangetrokken Davy Klaassen en Mohammed Kudus moeten starten bij de Amsterdammers. "Dan maakt het mij niet uit wie die derde man is. Ik denk dat de andere twee in ieder geval zorgen voor een goede balans in het elftal", vervolgt hij.

Ook heeft hij vraagtekens bij het hart van de verdediging. "Ik moet het nog zien of Perr Schuurs het houdt tegen Firmino en die anderen, dus dat wordt deze week tegen Liverpool een hele aardige testcase", besluit Van Gelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!