Optimistische Floranus: ''Ik denk dat er wel wat te halen valt''

0
Optimistische Floranus: ''Ik denk dat er wel wat te halen valt''

Ajax heeft in de interlandperiode het verlies tegen FC Groningen kunnen verwerken. Dit weekend wacht er echter een tegenstander die erg goed bezig is en ook hoopt op de drie punten.

"Maar we hebben een leuk ploeggie”, aldus Floranus in het Friesch Dagblad. "We weten wat we van elkaar kunnen verwachten en als we deze lijn doortrekken, gaan we een mooi seizoen tegemoet. Meedoen in de subtop moet mogelijk zijn."

De volgende stap daarvoor is de wedstrijd met Ajax, de ploeg die voor de interlandbreak nog van FC Groningen verloor. "Een lastige wedstrijd”, weet de rechtsback. "Maar ik denk dat er wel wat te halen valt. Ajax zal het meeste de bal hebben, wij moeten slim zijn in de counter.”

Ook dit keer zal er geen publiek aanwezig zijn, waardoor de wedstrijd nog vreemder aanvoelt. "Maar persoonlijk heb ik er niet veel last van”, geeft de speler van Jong Oranje aan. "We moeten ons als spelers gewoon aan de regels houden, zodat de competitie door kan gaan. Thuis zitten zonder wedstrijden te spelen hebben we dit jaar al genoeg gedaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›