Afellay looft Ajacied: ''Wat een fantastische speler, hij heeft alles''

0
Afellay looft Ajacied: ''Wat een fantastische speler, hij heeft alles''

Ibrahim Afellay en Theo Janssen zijn zeer te spreken over Mohammed Kudus. De oud-spelers van het Nederlands elftal zien kwaliteiten op veel verschillende vlakken bij de Ghanees.

''Wat is dat een fantastische speler. Hij heeft echt werkelijk alles. Hij is sterk, technisch, maakt goede keuzes en hij heeft rendement. Hij is een genot voor het oog'', stelt Afellay bij Studio Voetbal. Jansen sluit zich daar direct bij aan. ''Kudus heeft alles, maar ik moet zeggen dat het hele middenveld goed speelde. Ze wisselden elkaar af. Dan ging Gravenberch bijvoorbeeld iets verder terug spelen en ging Klaassen wat hogerop spelen.''

Tot slot deelt Afellay zijn mening over het strijdplan dat Ajax moet hebben tegen Liverpool. ''Liverpool zet je over het hele veld onder druk. Je moet niet naïef zijn door zelf heel graag het spel te willen maken. Je zult de bal af en toe ook achter de verdediging moeten leggen, ook om een beetje verwarring te creëren. Wat zij willen, is dat je lekker gaat tikken. Dan klappen zij erop'', besluit de oud-PSV'er.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›