Ten Hag: ''Als er iemand wegvalt kan er ook een andere speler spelen''

0
Ten Hag: ''Als er iemand wegvalt kan er ook een andere speler spelen''

Ajax moet het woensdag tegen Liverpool doen zonder Antony en Jurriën Timber. Het duo is niet fit genoeg om te starten en dus zal Erik ten Hag mogelijk moeten gaan schuiven met zijn basisopstelling.

"We hebben er in het begin van het seizoen rekening mee gehouden dat er spelers wegvallen. De wedstrijden komen snel achter elkaar, we hebben een brede en goede selectie. Als er iemand wegvalt kan er ook een andere speler spelen", zo begint Ten Hag zijn verhaal op de persconferentie van dinsdag.

"Ik denk niet dat we alleen in de Champions League boven onszelf uitstijgen, dat doen we ook weleens in de Eredivisie. Een tegenstander die je zo uitdaagt, dat heb je vaak nodig om boven jezelf uit te stijgen. We zullen morgen heel erg goed moeten zijn om een resultaat te halen", vervolgt Ten Hag.

De wedstrijd zal worden afgewerkt in een lege Johan Cruijff ArenA. "Het is heel spijtig dat er geen fans bij gaan zijn. We weten dat morgen een groot gedeelte van Nederland de televisie aanzet en naar Ajax gaat kijken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›