''We hebben hem met hoge verwachtingen gekocht van Ajax''

0
''We hebben hem met hoge verwachtingen gekocht van Ajax''

De verwachtingen waren hooggespannen toen Vaclav Cerny van Ajax naar FC Utrecht transfereerde, maar inmiddels wordt hij verhuurd aan FC Twente. Daar maakt hij wel indruk.

''We hebben hem vorig seizoen met hoge verwachtingen gekocht van Ajax. Het is er bij ons helaas nog niet uitgekomen. Omdat Vaclav bij ons weinig perspectief op speeltijd had, is het goed dat hij verhuurd is. Het is mooi om te zien dat het nu zo goed gaat. We wisten natuurlijk dat hij een geweldige potentie heeft. Vaclav kan fantastisch voetballen, maar is ook een gevoelige jongen en had het moeilijk bij ons'', vertelt Jordy Zuidam in De Telegraaf.

In De Grolsch Veste gaat het vele malen beter. De aanvaller heeft een basisplaats en is tot dusver enorm belangrijk bij FC Twente. Zuidam is daar blij mee. "Hij maakt nu een frisse en scherpe indruk. En wat heel belangrijk is voor een aanvaller: hij heeft een hoog rendement. We hebben Vaclav bewust verhuurd zonder optie tot koop, omdat we nog altijd veel toekomst in hem zien'', besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›