Lof voor Klaassen: ''Hij was de regisseur op het middenveld''

0
Lof voor Klaassen: ''Hij was de regisseur op het middenveld''

Ben Wijnstekers heeft genoten van het spel van Davy Klaassen bij de 0-13 overwinning van Ajax op VVV-Venlo. De oud-Feyenoorder denkt dat de middenvelder, die overkwam van Werder Bremen, perfect in het spel van de Amsterdammers past.

"Klaassen was de regisseur op het middenveld", zo begint Wijnstekers in De Telegraaf. "Hij stuurt iedereen aan en staat positioneel bijna altijd goed. Daardoor kunnen zijn medespelers meer risico nemen, waardoor zij ook weer beter in hun kracht komen te spelen."

"Sommigen waren na zijn komst wat sceptisch, maar Davy is echt een speler die iedere ploeg goed kan gebruiken. Klaassen is eigenlijk zo goed, door het heel simpel te houden", zo gaat Wijnstekers verder.

Ook Daley Blind is opgenomen in het elftal van de week van Wijnstekers. "Knap hoe goed die jongen terugkomt na een periode waarin hij met gezondheidsproblemen te maken had. Daar heb ik echt respect voor. Het is geweldig om te zien hoe Blind alles neerzet. Hij heeft tactisch overzicht, assisteert op het middenveld en beschikt over een uitstekende pass."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›