0-13 geen uitzondering? ''Ik ben bang dat dit vaker gaat gebeuren''

0
0-13 geen uitzondering? ''Ik ben bang dat dit vaker gaat gebeuren''

Kenneth Perez sluit niet uit dat de 0-13 zege van Ajax tegen VVV-Venlo een uitzondering gaat zijn. De analist denkt dat Ajax door de overwinning geroken heeft aan het verbreken van records.

"Ik ben bang dat dit vaker gaat gebeuren. Ajax heeft de smaak nu te pakken. Normaal gesproken staan ze 4-0 of 5-0 voor en dan wordt het gallery play. Nu weten ze dat ze tegen tegenstanders van dit niveau dit soort scores neer kunnen zetten als ze negentig minuten gas geven. Het is heel knap van Ajax, ze bleven maar gaan", zo begint Perez bij Dit was het Weekend van FOX Sports.
 
Collega-analist Kees Kwakman heeft ook de complimenten voor Ajax. "We hebben best weleens kritiek gehad op Ajax dat ze in dit soort wedstrijden voorin met heel veel mensen op één lijn stonden en het heel voorspelbaar was. Dat was in deze wedstrijd ook wel een beetje, maar elke keer stond er wel één speler vrij."
 
Tot slot denkt dat de 0-13 zege niet goed is voor het imago van de Eredivisie. "Ik vond dit enigszins pijnlijk voor de Eredivisie. Ik kreeg vragen vanuit Denemarken of er op het hoogste niveau echt met 0-13 gewonnen was. 0-13 is echt heel veel."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›