''Ik vind het raar dat je na afloop de keeper gaat troosten''

0
''Ik vind het raar dat je na afloop de keeper gaat troosten''

Ajax pakte zaterdag een record door met 0-13 de grootste uitslag ooit in de Eredivisie neer te zetten. Voetbalverslaggever Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad vindt dat Ajax te ver is gegaan en de score lager had moeten laten uitvallen

"Het gebeurt in een tijd waar Liverpool met 7-2 verliest van Aston Villa en ook in andere landen zie je de meest bizarre uitslagen. Maar er is wel een soort van psychologische grens. Als het nou 0-9 wordt, maar 0-13 dat is wel echt een grens te ver", zo begint Wijffels bij de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.
 
"De Koning zat op de bank alsof hij op de camping was en de fase na de rode kaart van Kum was het meest triest. De ene na de andere bal viel erin. Het leek wel alsof VVV een amateurteam was met een grote kater", aldus Sjoerd Mossou, die Lassina Traoré zag uitblinken. "Die heeft een beetje vertrouwen gekregen door die vijf goals. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax met een goed gevoel naar Bergamo afreist."
 
Ook wil Mossou de aanwezigheid van Klaassen uitlichten. "Lekker om hem weer in het elftal te hebben. De gretigheid die Ten Hag benoemde snapte ik wel, maar ik vind het raar als je bij 0-10 de bal uit het netje haalt en na afloop de keeper gaat troosten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›