Onana vol vertrouwen: ''Wij kunnen iedereen verslaan''

0
Onana vol vertrouwen: ''Wij kunnen iedereen verslaan''

Andre Onana leeft met een groot gevoel van vertrouwen toe naar de Champions League-clash tussen Ajax en Atalanta Bergamo. De 24-jarige doelman zegt in Italië enkel en alleen genoegen te nemen met drie punten. 

Het gevoel van teleurstelling van het verlies tegen Liverpool van vorige week is bij Onana allang weg. "Treuren is voor mij geen optie is. Ik zie ons doorgaan. En dat is ook gewoon nog mogelijk", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "We gaan naar Italië om te winnen. We er alles aan doen om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen."

Onana is van mening dat Ajax het tegen Liverpool goed heeft gedaan. "Als we zo spelen als tegen Liverpool én de kansen benutten, kunnen we iedereen verslaan. Ik ben niet bang voor Atalanta, maar verheugd tegen ze te mogen spelen", aldus de sluitpost, die merkt dat de verwachtingen hooggespannen zijn. "Het verschil met twee jaar geleden, toen we de halve finale bereikten, is dat destijds niemand iets van ons verwachtte. Nu denkt iedereen dat we zomaar even de finale halen."

Met Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Sergiño Dest is Ajax afgelopen zomer belangrijke spelers kwijtgeraakt, maar dit staat een succesvolle Champions League-campagne niet in de weg, zo benadrukt "Met Antony, Kudus, Klaassen en Klaiber zijn er ook goede nieuwe jongens bijgekomen. Normaal gesproken kost het tijd om die in te passen, maar die tijd is er niet. Daarom is het fijn dat die jongens er direct staan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›