''Ik denk dat Ajax veel meer voetballend vermogen heeft''

0
''Ik denk dat Ajax veel meer voetballend vermogen heeft''

Ajax neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Atalanta Bergamo. Johan Derksen denkt dat de Amsterdammers een goede kans maken op een resultaat, al zijn zijn tafelgenoten het hier niet mee eens.

"Iedere Italiaanse club is naar om tegen te spelen, maar dat thuisvoordeel is er voor Atalanta ook niet", aldus Derksen bij Veronica Inside. "Ik denk dat Ajax veel meer voetballend vermogen heeft. Ik wil niet denigrerend doen, maar drie gewone, middelmatige Nederlandse voetballers hebben daar een vaste basisplaats."

Jan Boskamp is het totaal niet eens met Derksen. "Ben je niet goed bij je hoofd, of zo?", vraagt hij aan Derksen. "Het kan best dat Ajax gaat winnen, maar het is geen 'appeltje eitje' hè. Heb je gezopen, of zo? Die hebben gewoon een goede ploeg. Tegen Sampdoria (1-3 verlies afgelopen zondag, red.) misten ze een heleboel spelers, maar tegen FC Midtjylland (0-4 winst in de Champions League, red.) waren ze heel goed."

Ook Rene van der Gijp verwacht dat er weinig kans is voor Ajax. "Die hebben Juventus gewoon weggespeeld, en niet zo'n beetje ook. De eerste helft hebben ze Juventus met de rug tegen de muur gezet, in het stadion van Juventus, hè!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›