Trefzekere Zapata tevreden: ''We kunnen leven met een punt''

0
Trefzekere Zapata tevreden: ''We kunnen leven met een punt''

Duvan Zapata werd in het duel met Ajax de held van Atalanta Bergamo. De aanvaller zette zijn ploeg op gelijke hoogte na een 0-2 voorsprong van de Amsterdammers.

De Colombiaan sprak van een goed optreden van zijn ploeg en stelt dat er zelfs meer in had gezeten. ''We hebben weinig veranderd, want ik vond ons in de eerste helft ook niet slecht. Het was puur dat we toen onze kansen niet verzilverden. Ik vind het dus nog steeds een goed optreden, we hadden alleen wat meer geluk nodig. We hadden dat in de tweede helft en kwamen ook nog dicht bij de 3-2'', zei de aanvaller in Italiaanse media.

Atalanta liet zien dat het niet makkelijk te verslaan is, weet Zapata. ''We hebben onze spirit bewezen. Het waren twee belangrijke goals van mij. Het team is groeiende en we moesten vandaag erg diep gaan. Dat kunnen we ook, op momenten dat we het lastig hebben. Dit punt is belangrijk om verder te komen. Als je niet wint, moet je zorgen dat je niet verliest. We kunnen leven met een punt en zullen het voetballend beter moeten doen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›