''Dat kun je op dit moment nog niet van Schuurs verwachten''

0
''Dat kun je op dit moment nog niet van Schuurs verwachten''

Ajax-watcher Freek Jansen snapt niet dat Perr Schuurs nog altijd wordt vergeleken met Matthijs de Ligt. Ook dinsdag tegen Atalanta zakte de mandekker door het ijs en zag zijn directe tegenstander Duvan Zapata twee keer scoren.

"Die vergelijking wordt vaak gemaakt, maar is niet op zijn plaats. De Ligt was een uitzonderlijk talent, die op zijn zeventiende al doorbrak en het in zijn tienerjaren met succes opnam tegen de beste spitsen ter wereld", zo begint Jansen tegenover Voetbal International. "Schuurs is na twee jaar voor het eerst in een serie wedstrijden basisspeler van Ajax en komt daarom ook allerlei nieuwe prikkels en weerstanden tegen."

Schuurs is in de Eredivisie goed genoeg voor Ajax, vindt Jansen. "In de Eredivisie blijft hij goed op de been, maar het niveau van de Champions League vraagt hele andere dingen. Spelen tegen Sadio Mané en Duvan Zapata vereist een wedstrijd waarin Schuurs boven zichzelf uitstijgt, en dat is op dit moment nog niet te verwachten van hem", zo besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›