Danilo basisspeler bij Brazilië? ''Die liggen niet voor het oprapen''

0
Danilo basisspeler bij Brazilië? ''Die liggen niet voor het oprapen''

Tauan Ambrosio van de Braziliaanse tak van Goal is lovend over Danilo. De journalist denkt dat hij de Ajacied is die de meeste kans maakt op een basisplek in het Braziliaanse elftal.

Dat betekent dus dat hij hoger wordt ingeschat dan Antony en David Neres. ''Maar dat is nu nog wel wat vroeg om met zekerheid te stellen. Op dit moment is hij als huurling bij FC Twente natuurlijk nog geen optie voor Tite, al laat hij wel zien een echte goaltjesdief te zijn'', vertelt de journalist tegen Goal. Danilo heeft op dit moment acht doelpunten gemaakt in acht wedstrijden voor de Enschedeërs.

De aanvaller werd al bij Brazilië Onder-23 gehaald. ''Daar kwam nu een plekje vrij door wat blessures. Tegen Zuid-Korea mocht hij een paar minuten voor tijd invallen en dat is een mooie opsteker voor hem. Hij heeft nog veel werk te verzetten voor hij zichzelf echt in het Olympische team speelt, maar hij is zeker op de goede weg. Er zijn zeer veel goede vleugelaanvallers, maar echte nummers negen liggen in Brazilië niet voor het oprapen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›