'Moeilijk seizoen' voor Álvarez: ''Het was een belangrijk moment''

0
'Moeilijk seizoen' voor Álvarez: ''Het was een belangrijk moment''

Het lijkt erop dat Edson Álvarez op een zijspoor is geraakt bij Ajax. Tekenend is dat niet hij maar Jurgen Ekkelenkamp afgelopen zondag tegen Heracles Almelo mocht invallen, toen Davy Klaassen geblesseerd uitviel. 

"Ik vond dat een belangrijk moment", zegt Freek Jansen in de Pak Schaal Podcast. "Hij brengt Ekkelenkamp, dus het geeft aan dat het in de hiërarchie niet Álvarez is die speelt als Klaassen niet kan spelen. Ekkelenkamp staat op dit moment nog een trapje hoger. Voor Álvarez is het opnieuw een moeilijk seizoen."

Op het middenveld bij Ajax ontbreekt Mohammed Kudus nog altijd. De Ghanees is geblesseerd. "Kudus heeft indruk gemaakt, dus je hebt het idee dat Klaassen, Gravenberch en Kudus het middenveld is als Kudus weer fit is. Tot die tijd is het zoeken naar de nummer tien."

In die zoektocht lijkt Zakaria Labyad als beste naar voren te komen. "Promes heeft het als tien niet gebracht, Tadi? is geen echte tien en ik denk dat Labyad verder is dan Ekkelenkamp als nummer tien. Labyad moet de kans die hij krijgt echt pakken en dat doet hij nu", aldus Jansen. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›