Derksen looft Ajacied: ''Ik vind hem een groter talent dan De Jong''

0
Derksen looft Ajacied: ''Ik vind hem een groter talent dan De Jong''

Ajax heeft gedurende hun bestaan verschillende talenten opgeleid en bij topclubs afgeleverd. Ryan Gravenberch is pas sinds dit seizoen een vaste waarde in het team van Erik ten Hag, maar lijkt hetzelfde pad te gaan bewandelen.

Hoewel het seizoen pas enkele maanden bezig is, is er nu al interesse van verschillende Europese topclubs als Juventus en Manchester United. René van der Gijp en Johan Derksen raden hem aan nog twee jaar bij de Amsterdamse club te blijven.

Daarna kan hij 'als basisspeler van het Nederlands elftal, met meer status en aanzien, naar een topclub vertrekken'. "Want het duurt niet lang meer voor hij in de basis staat bij Oranje", denkt Derksen.

"Ik vind hem het grootste talent van alle middenvelders bij Oranje", stelt Derksen. "Ja, ook een groter talent dan Frenkie de Jong, want Gravenberch heeft ook nog eens de drang naar voren. Frenkie scoort nóóit."

"En hij is ook verdedigend gewoon goed, hij loopt ook gewoon alles mee", vult Valentijn Driessen aan. "Ik denk ook niet dat hij weggaat, hij heeft net zijn contract verlengd en bij Ajax speel je Champions League."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›