Derksen: ''Voor tien miljoen denk ik dat Ajax van gezeur af wil zijn''

0
Derksen: ''Voor tien miljoen denk ik dat Ajax van gezeur af wil zijn''

Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat het tragische incident gebeurde, waarbij Abdelhak Nouri op het voetbalveld in elkaar stortte. Nog altijd zijn Ajax en de familie er nog niet uit over de oplossing. 

Chris Woerts vertelt bij Veronica Inside dat niemand weet waarom het nog niet is opgelost. "8 juli 2017 is dat ongeluk met hem gebeurt op het veld. Ze zijn er nog steeds niet uitgekomen. Ik heb vandaag contact gehad met allebei de partijen. Eigenlijk willen ze allebei geen commentaar geven maar allebei zeggen ze ook, we willen er uit komen."

"Blijkbaar is er toch iets van frictie", vervolgt Woerts. "Het ene bedrijf heeft denk ik hoge verwachtingen en de andere partij denkt waarom moet ik dat bedrag betalen dus ze komen er gewoon niet uit", aldus Woerts.

Johan begrijpt waarom Ajax er moeite mee heeft. "Ja ik denk dat het om dertig, veertig miljoen en misschien wel meer gaat. Zo’n familie die heeft natuurlijk zo'n carriére van die jongen voor ogen. Eerst een paar jaar Ajax en dan een grote club in het buitenland. Ik kan mij best voorstellen dat Ajax zegt, ja dat is te gek. Voor tien miljoen denk ik dat Ajax van het gezeur af wil zijn."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›