Toornstra over Klassieker: ''Natuurlijk zit het in je achterhoofd''

0
Toornstra over Klassieker: ''Natuurlijk zit het in je achterhoofd''

Feyenoord begon de toppermaand met de Rotterdamse derby, komend weekend staat de Klassieker tegen Ajax op het programma. Jens Toornstra geniet van het programma.

''Ik denk dat we goed hebben verdedigd als collectief. We hebben mogelijkheden gecreëerd, maar dat hadden we nog wel beter kunnen doen. We hadden de wedstrijd misschien eerder kunnen beslissen, maar het belangrijkste in deze fase zijn de drie punten'', doelt de middenvelder tegenover Feyenoord TV op de 0-2 overwinning op Sparta Rotterdam.

Woensdagavond staat er een wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma, daarna wacht Ajax. Het is een bomvol programma. ''Ik heb er vooral veel zin in. We hebben natuurlijk twee weken niet gespeeld en nu komt er heel snel weer een nieuwe wedstrijd aan. Als voetballer is het natuurlijk het leukste om wedstrijden te spelen. Het wordt voor ons heel belangrijk dat we winnen, want er komen een paar lastige wedstrijden aan.''

Daarmee doelt hij dus onder andere op het duel in de Johan Cruijff Arena. ''Natuurlijk zit het in de achterhoofd dat je zondag de Klassieker gaat spelen. De grote wedstrijden wil je heel graag spelen, dan kun je je meten met de topploegen in Nederland'', besluit Toornstra.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›