Kappersbond baalt van Ajacieden: ''Extra zuur voor onze leden''

0
Kappersbond baalt van Ajacieden: ''Extra zuur voor onze leden''

De Nederlandse kappersbond is boos op profvoetballers, zo ook die van Ajax. Ze noemen het een "doorn in het oog" dat de profvoetballers elke week weer met andere kapsels het veld op komen, terwijl de rest van Nederland niet naar de kapper mag.

Afgelopen weekend nog tegen PSV leek Antony met een nieuw kapsel het veld te betreden. Hij is niet de enige. Ook David Neres heeft namelijk een nieuw kapsel, dat laat de Braziliaan zien op zijn Instagram-account. 

"Bij voetballers en televisiesterren zien we regelmatig dat de coupes er goed bijgeknipt uitzien", vertelt een woordvoerder van de kappersbond tegenover het NRC. "Dat is extra zuur voor onze leden die niet in aanmerking komen voor een financiële steunregeling, maar wel dicht zijn."

"Sommige kappers kunnen daardoor de hypotheek, huur of boodschappen niet meer betalen. Dat is schrijnend. Ik zag wel dat onze premier aan een knipbeurt toe is - zo hoort het. Wij zien liever alleen maar uitgegroeide en warrige kapsels op televisie", aldus de woordvoerder.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door David Neres Campos (@davidneres)

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›