''Ajax heeft ontzettend veel kwaliteit, maar is ook kwetsbaar''

0
''Ajax heeft ontzettend veel kwaliteit, maar is ook kwetsbaar''

Martijn Krabbendam vindt het knap hoe Feyenoord bovenin meedraait als de financiële middelen naast die van Ajax en PSV worden gelegd.

''Het is best knap hoe Feyenoord zich in deze positie heeft gemanoeuvreerd. Dat is ook knap als je kijkt naar de top drie. Als je kijkt wat die hebben kunnen doen in hun selectie, dan is de prestatie die ze leveren absoluut knap door half januari nog aan te sluiten'', schrijft de journalist bij Voetbal International. Zondag nemen de Rotterdammers en de Amsterdammers het eindelijk weer eens tegen elkaar op.

''Feyenoord hunkert ook wel naar zo'n wedstrijd in de ArenA. Ze hebben die wedstrijd ook lang niet gespeeld. We kennen allemaal de statistieken van de laatste jaren: dit is wel het moment om te laten zien dat je van zo'n tegenstander niet bang hoeft te zijn. Omdat je zelf ook wat in huis hebt om het Ajax in ieder geval moeilijk te maken'', aldus de journalist, die de thuisclub als favoriet bestempelt. 

''We hebben Ajax gezien: ontzettend veel kwaliteit, maar toch ook kwetsbaar. Feyenoord heeft iets dat moeilijk te bespelen is. Het is gewoon een ploeg die na zestien wedstrijden nog steeds in de top drie staat. Het is ook wel een gevaarlijke ploeg: als je zo lang ongeslagen bent gebleven, dan heb je iets dat je moeilijk te bespelen maakt.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›