Smeets eeuwig fan van Ajacied: ''Zijn momenten die je moet koesteren''

0
Smeets eeuwig fan van Ajacied: ''Zijn momenten die je moet koesteren''

Mart Smeets zegt een stille fan te zijn van Ajacied Klaas-Jan Huntelaar. Al is de reden waarom Smeets juist fan van Huntelaar is, er niet een die je misschien gelijk verwacht. 

Smeets beweert een fan te zijn van oud-international Hunterlaar. "Waarom ik Klaas-Jan voor altijd en eeuwig iedere hand boven het hoofd zal houden en een soort stille fan van hem ben?", schrijft Smeets in het NoordHollands Dagblad

"Ik ga terug naar een scene in een hotelbar in Nice, 26 juli 2017. Ajax speelde er die dag een oefenwedstrijd en bij toeval was ik in de buurt om mijn zoon Tjerk (toenmalig in dienst bij Ajax als regelaar voor het eerste team, sommigen noemden dat 'manager') dag te zeggen", vervolgt Smeets. 

"De Ajax-spelers slenterden lui, verveeld en half moe door de ruimte. Toen kwam Klaas-Jan langs, hield in, trad nader en gaf mijn vrouw en mij een hand en stelde zich voor. 'Leuk dat jullie even komen kijken hoe het met Tjerk gaat, zei hij. Dat zijn momenten die je lang moet koesteren. Normaal menselijk gedrag. Waar Klaas-Jan gaat spelen… Het maakt mij niets uit. Hij is oké." aldus Smeets. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›