Martinez valt op: ''Dan blijft dat eigenlijk een basisspeler''

0
Martinez valt op: ''Dan blijft dat eigenlijk een basisspeler''

Freek Jansen vindt dat een aantal Ajacieden zich goed hebben kunnen laten zien tegen AZ. Ajax won de bekerwedstrijd woensdag met 0-1 van AZ.

"Rensch, Martínez en Álvarez hebben zich prima laten zien", vertelt Jansen aan Voetbal International. "In het geval van Martínez en Álvarez zit er een verhaal aan vast. "Het zijn jongens die zijn gehaald met hoge verwachtingen. Álvarez kreeg een kans als controlerende middenvelder en dat vulde hij prima in."

Niet alleen Álvarez liet zich goed zien volgens Jansen, ook zijn teamgenoot Martínez maakte een goede indruk volgens de analist. "Als je Martínez zag spelen, de arbeid die hij erin legt en de meedogenloosheid die hij met zich meebrengt, dan blijft dat eigenlijk een basisspeler."

Ook Stekelenburg kon rekenen op zijn eerste officiële minuten sinds zijn terugkeer. "Het is hartstikke leuk voor hem dat hij kan spelen. In de vorige bekerronde was het al de verwachting dat hij zou spelen, maar toen koos Ten Hag voor Scherpen. De garantie in het bekertoernooi is er voor hem niet, maar ik kan het me voorstellen dat het voor hem lekker is om nu officieel zijn rentree gemaakt te hebben voor Ajax."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›