''Kan mij niet voorstellen dat zij de concurrent van Ajax worden''

0
''Kan mij niet voorstellen dat zij de concurrent van Ajax worden''

Er wordt heel veel gespeculeerd over wie de grootste concurrent is voor Ajax in de strijd om de titel. Dit jaar lijkt er ook een verrassende ploeg mee te doen om het kampioenschap. 

Vitesse staat momenteel op een knappe derde plek met maar drie punten achterstand op Ajax. Toch vertelt Pieter Zwart bij Voetbal International dat hij Vitesse geen stand ziet houden. "Ik kan mij niet voorstellen dat zij daadwerkelijk de grootste concurrent van Ajax worden."

Wie wel de grootste concurrent van Ajax wordt, of beter gezegd blijft, is voor Zwart geen moeilijke vraag. De hoofdredacteur van VI hoeft er niet lang over na te denken. "Ik denk PSV, maar dat heeft ook heel erg te maken met de breedte van de selectie."

Toch moeten de Amsterdammers niet te makkelijk denken over Vitesse. "Ze maken te weinig goals maar verdedigend zit het wel goed in elkaar. Ze geven weinig weg en dat is echt een pré van dit Vitesse. Met die vijf achterin kunnen ze ook echt die 1-0 over de streep trekken. Ze beginnen nu toch wel verdacht dicht in de buurt te komen bij de top."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›