Bandé blikt terug: ''Het probleem is Ajax en niet ikzelf''

0
Bandé blikt terug: ''Het probleem is Ajax en niet ikzelf''

Hassane Bandé maakte in de zomer van 2018 de overstap naar Ajax, maar tot een minuut in het eerste elftal kwam het tot op heden niet. De aanvaller is nu verhuurd aan NK Istra.

In een oefenduel met RSC Anderlecht breekt Bandé zijn linkerkuitbeen en scheurt hij zijn binnenband van zijn enkel af. Het seizoen was voorbij voor het eigenlijk begonnen was. ''Ik had daarvoor nooit eenzelfde blessure opgelopen. Ik denk nooit: wat als het nooit was gebeurd? Misschien was er dan wel wat anders gebeurd. Je weet het nooit. Ik heb nu een kans om te spelen en mezelf weer te laten zien'', doelt hij op zijn verhuurperiode.

De gevolgen van zijn zware blessure waren groot. ''Ja, in het begin zeker. Het heeft lang geduurd voordat ik hersteld was. Toen ik hersteld was, vermeed ik in het begin ook het contact met mijn teamgenoten op de training. Dat was vanwege angst. Nu gaat het oké en vandaag de dag is het beter. Ik heb nu geen angst meer en ik voel geen pijn meer.''

Toen hij weer fit was, kreeg de aanvaller nooit een serieuze kans bij het eerste elftal. ''Het probleem is Ajax en niet ikzelf. Nadat ik hersteld was, hebben ze mij niet geholpen om weer te gaan spelen. Ik heb geen kans gekregen om mezelf te laten zien. Het is niet mijn fout'', besluit Bandé in gesprek met Ajax Showtime.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›