''Er is niks misgegaan bij Sevilla, ik word gewoon verhuurd aan Ajax''

0
''Er is niks misgegaan bij Sevilla, ik word gewoon verhuurd aan Ajax''

Oussama Idrissi vindt niet dat hij mislukt is bij Sevilla. De vleugelaanvaller heeft weinig speelminuten gemaakt in Spanje, maar ziet zeker nog kansen. 

Het was een gek half jaar voor de Ajacied. "Het ene moment speel je Champions League-voorbereiding met AZ, het andere moment speel je een Champions League-wedstrijd bij Sevilla en nu kom je uit voor het mooie Ajax", zegt Idrissi tegenover de NOS

Idrissi wil zich nog graag bewijzen in Spanje. "Er is niks misgegaan bij Sevilla... Ik word gewoon verhuurd aan Ajax. Ik ben bij Sevilla met een blessure binnengekomen, de ploeg was al twee maanden verder. Ik begon ritme te krijgen en toen kwam Ajax."

De speler van Ajax is blij met waar hij op dit moment staat in zijn carrière. "Als Ajax komt en je mag in een ploeg spelen met heel veel spelplezier, dan ga je er wel voor als voetballer. Ik weet zeker dat ik hier sneller topfit zal worden. AZ, Sevilla, Ajax. Als je dat vijf jaar geleden tegen me had gezegd, de liefhebber in mij is heel blij dat het zo gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›