''Beeldvorming Alvarez is tot stand gekomen door veel papegaaien''

0
''Beeldvorming Alvarez is tot stand gekomen door veel papegaaien''

Volgens Fulco van Kooperen denken veel Nederlanders dat Edson Álvarez niets toevoegt aan Ajax. De zaakwaarnemer van de Mexicaan zegt dat totale onzin te vinden.  

"Dat is de beeldvorming, tot stand gekomen door veel papegaaien", vertelt Van Kooperen tegen Voetbal International. "Edson is geen sierlijke speler, maar volgens mij heeft hij bewezen dat hij wel voor iets extra's kan zorgen in de ploeg."

De zaakwaarnemer vertelt dat Álvarez beschikt over kwaliteiten die maar weinig spelers hebben. "Onverzettelijkheid, gif, passie. Maar vooral optreden op momenten dat het elftal het nodig heeft. Vergelijkbaar met jongens als Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico."

Van Kooperen is van mening dat de rol als middenvelder beter past bij Álvarez dan die van verdediger. "Ik zie nu ook aan de bal steeds meer de Edson die we in Mexico zagen. Hij lijkt wat losser, durft wat meer. In het begin zag je hem toch vooral bezig zijn met risicoloos spel. Nu zie je hem crosspasses geven en aanvallend zichzelf meer inschakelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›