Alvarez droomt van Europa League-winst: ''Hebben de kwaliteiten''

0
Alvarez droomt van Europa League-winst: ''Hebben de kwaliteiten''

Ajax is vrijdag gekoppeld aan Young Boys in de achtste finales van de Europa League. Edson Alvarez, middenvelder van Ajax, denkt dat de Amsterdammers een goede kans maken door te gaan naar de volgende ronde.

"Ik denk dat het een sterk team is. We hebben gezien dat ze Bayer Leverkusen hebben uitgeschakeld, wat ook een heel sterk team is. Dus we moeten niet op onze lauweren rusten', aldus Alvarez in gesprek met ESPN. "Als je kampioen wilt worden, moet je van elk team winnen. Het is een goede uitdaging voor ons, maar nu zijn we gefocust op de wedstrijd van zondag."

De Mexicaan denkt dat Ajax een goede kans maakt het toernooi te winnen. "We kennen de kwaliteiten die Ajax heeft. Het is duidelijk dat we in dit toernooi belangrijke spelers zijn kwijtgeraakt, zoals in het geval van Onana en Haller en nu (thuis tegen Lille, red.) was Tagliafico er ook niet bij. Dat zijn grote tegenslagen, maar toch heeft het team goed gereageerd. Ik denk dat we een heel goed team hebben om te vechten voor belangrijke dingen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›