Mossou: ''Volgens mij is het echt bullshit wat Van Egmond zei''

0
Mossou: ''Volgens mij is het echt bullshit wat Van Egmond zei''

Sjoerd Mossou vindt dat Lisandro Martínez een rode kaart had moeten krijgen tegen PSV. De columnist geeft aan dat hij het verhaal van Dick van Egmond dan ook niet gelooft.

Volgens de scheidsrechtercoördinator van de KNVB kreeg Martínez in de wedstrijd tegen PSV geen rood omdat de overtreding op Eran Zahavi niet hard genoeg zou zijn geweest. "Van Egmond gebruikte die nieuwe natrapregel - dat je het écht met kracht moet doen - om deze situatie uit te leggen", begint Mossou in de podcast van het Algemeen Dagblad.

"Ajax heeft met Tagliafico en Álvarez eerder dit soort momentjes gehad", vervolgt Mossou. "Om enige zweem van partijdigheid te voorkomen - ik geloof niet in partijdigheid, laat dat trouwens duidelijk zijn - dacht Van Egmond: ik gooi het maar op die regel."

"Hij ging gewoon vol op zijn enkel staan. Dat is altijd rood", concludeert de voetbaljournalist. "Het was niet zachtjes natrappen. Dat is gewoon met je volle gewicht op je tegenstander staan. Volgens mij is het echt bullshit wat Van Egmond zei. Echt strategie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›