''Je zou Ihattaren bij wijze van spreken een Erik ten Hag gunnen''

0
''Je zou Ihattaren bij wijze van spreken een Erik ten Hag gunnen''

Volgens Jeroen Grueter zou Ajax-trainer Erik ten Hag beter met de situatie rondom Mohamed Ihattaren zijn omgegaan dan dat PSV-trainer Roger Schmidt dat op het moment doet. De speler en trainer van PSV lijken niet goed met elkaar overweg te kunnen.

Ihattaren zat afgelopen zondag niet bij de selectie van PSV. Volgens de club uit Eindhoven kwam dit door een aanvaring tussen de speler van PSV en zijn trainer Schmidt. De band tussen speler en trainer is slecht en alles wijst erop dat de middenvelder gaat vertrekken bij PSV. 

"Je zou Ihattaren bij wijze van spreken een Erik ten Hag gunnen", vertelt Grueter in de NOS Voetbalpodcast. "Het heeft bij hem (Ten Hag, red.) in conflictmanagement altijd goed uitgepakt. Van de Beek heeft hij in het begin op de bank gezet en ook met Ziyech heeft hij wat dingetjes gehad."

"Zij zullen nu bij Manchester United en Chelsea denken: hadden we hier maar een Erik ten Hag rondlopen", vervolgt Grueter over de twee oud-Ajacieden. "Ik had ook wel verwacht dat Schmidt wat menselijker zou zijn dan Ten Hag."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›