Schöne: ''Dit weekend heb ik zitten juichen toen Ajax scoorde''

0
Schöne: ''Dit weekend heb ik zitten juichen toen Ajax scoorde''

Lasse Schöne neemt het woensdagavond met SC Heerenveen op tegen Ajax. De Deense middenvelder gunt de Amsterdammers alles, maar niet tijdens dit duel.

''Er zijn genoeg momenten geweest. De prijzen die je wint, ik heb paar mooie goals gemaakt, de Champions League-wedstrijden en naar de Europa League-finale kijk ik met een dubbel gevoel. Je hebt het bereikt, maar je verliest hem. Er zijn zo veel mooie herinneringen waaraan ik met heel veel plezier terugdenk. Dat blijft je altijd bij'', vertelt de middenvelder voor de camera van Ajax TV.

Schöne kijkt enorm uit naar de halve finale van de beker tegen zijn oude club. ''Natuurlijk is het vreemd als je er anderhalf jaar geleden wegging en nu tegen ze moet spelen. Ik heb er wel zin in. Van het weekend heb ik zitten juichen toen Ajax scoorde, maar woensdag is het anders. Het is een mooie, bijzondere wedstrijd'', aldus de Deen, die duidelijk is als hij een doelpunt maakt. ''Ik ben niet van het uitgebreid juichen als ik tegen mijn oude club speel.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›