''Voor Ajax is Álvarez op die plek het hoogste haalbare''

0
''Voor Ajax is Álvarez op die plek het hoogste haalbare''

Dat Henk Spaan lovend is over Edson Álvarez is inmiddels geen geheim meer. Hij stelt dat de Amsterdammers geen betere speler op die positie kunnen halen.

''Nu de positie van Edson Álvarez geruisloos vanzelfsprekend is geworden, woedt onder Ajax-supporters een discussie over mogelijke versterkingen op de door hem ingenomen positie van 'dubbele zes'. Wat daarbij niet aan de orde komt, zijn de financiën. Ik dacht na en kwam tot de volgende mogelijke verbeteringen: Kanté, Ndidi, Marquinhos, Fabinho en Fred, allen minstens 40 miljoen waard, zo niet meer'', schrijft Spaan in Het Parool.

''Een qua postuur en balletloop vergelijkbare voetballer is Matic. Voor 10 miljoen te koop, denk ik. Salaris idem, per jaar. Maandagavond zag ik Doucouré spelen voor Everton. Ook geen atleet, wel een enorm loopvermogen: transferwaarde 20 miljoen. Naast hem schitterde de Braziliaan Allan, door Marcel Brands voor 28 miljoen gekocht van Napoli. Kortom, voor Ajax is Álvarez op die plek het hoogste haalbare'', besluit de columnist lovend over de Mexicaan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›