KNVB veegt Ajax-verzoek van tafel: ''Daar is geen ruimte voor''

0
KNVB veegt Ajax-verzoek van tafel: ''Daar is geen ruimte voor''

De bekerfinale tussen Ajax en Vitesse blijft staan op zondag 18 april. Erik ten Hag sprak de wens uit om de finale uit te stellen, maar de KNVB ziet dat niet zitten.

De oefenmeester wilde de wedstrijd verschuiven, zodat er wellicht alsnog fans naar de wedstrijd konden komen. ''Er is in het speelschema geen ruimte voor verschuivingen. Dit vanwege het late begin van de competitie en het EK dat 11 juni start. Bovendien biedt het ook geen garantie. Eerder zijn alle topwedstrijden in de Eredivisie gepland voor de tweede helft van dit seizoen in de hoop dat er dan weer publiek bij aanwezig zou mogen zijn'', aldus de KNVB.

Vitesse-directeur Pascal Wijk sprak eveneens de wens uit om niet in een lege Kuip te voetballen. De voetbalbond heeft die wens ook, laat een woordvoerder weten aan De Telegraaf. ''Uiteindelijk bepaalt de overheid natuurlijk wat er wel en niet kan. Niemand kan zeggen hoe het coronavirus zich de komende tijd precies zal ontwikkelen en daarmee samenhangend wanneer welke versoepelingen kunnen worden doorgevoerd.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›