''Als Tadic bij Feyenoord of PSV speelde, had ik hem gehaat''

0
''Als Tadic bij Feyenoord of PSV speelde, had ik hem gehaat''

De wedstrijden volgen elkaar in razendsnel tempo op. De ploeg heeft de halve finale van de beker alweer gehad, maar daarvoor stond de wedstrijd tegen PSV op het programma.

De Amsterdammers ontsnapten in de slotfase door een handsbal van Denzel Dumfries, waarna Dusan Tadic de strafschop vol overtuiging binnenschoot. Freek Jansen is in de Pak Schaal Podcast duidelijk over de wedstrijd, die eindigde in een 1-1 gelijkspel. ''Het was zo slecht... Dan had je ook nog dat afgekeurde doelpunt'', doelt hij op de treffer van Yorbe Vertessen, die niet doorging omdat hij hands maakte voor hij de bal uit de rebound scoorde.

Arco Gnocchi snapt wel dat de PSV-supporters en andere fans zich ergerden aan Ajax. ''De haat was bijna tastbaar. Het einde van deze wedstrijd was alles wat mensen haten aan Ajax. Het was een hele dierentuin aan zwijnen bij elkaar. Ik denk dat als Tadic bij Feyenoord of PSV had gespeeld, dan had ik hem gehaat. Maar omdat hij nu onze aanvoerder is, vind ik het prachtig'', besluit de Ajacied.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›