Timber droomt: ''Het is afwachten, maar het juiste moment komt wel''

0
Timber droomt: ''Het is afwachten, maar het juiste moment komt wel''

Jurrien Timber heeft een basisplaats veroverd bij Ajax. De jonge verdediger heeft zich geruisloos in het elftal gevoetbald onder Erik ten Hag en maakt een sterke indruk.

"We spelen nog steeds drie wedstrijden in een week en die moet je negentig minuten vol kunnen houden. Dat kon ik eerst nog niet, maar nu zit ik in mijn ritme en kan ik mee met het team", begint Timber bij Ajax TV. "Het eerste halfjaar heb ik moeite gehad met het fit worden, maar dat ziet er nu goed uit. Je kunt wel zeggen dat ik me topfit voel. Daar heb je wedstrijdritme voor nodig."

Ook in de Europese wedstrijden hield Timber zich goed staande. "Tegen de nummer één van Frankrijk hebben we het echt goed gedaan. Als Ajax mag je best trots zijn als je over twee wedstrijden van hen kunt winnen. Met zo veel jonge spelers ook. De mix werkt heel goed. Nu mogen we door, dus er komen mooie ervaringen aan in Europa."

Timber hoopt in de toekomst met zijn tweelingbroer Quinten samen te spelen in Ajax 1. "Het is de eerste keer, dus het is wennen. Je gaat steeds meer waarderen hoe mooi het is om met elkaar te spelen. Ik kan niet wachten tot het weer gebeurt. Het is afwachten, maar het juiste moment komt wel."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›