Marokkaanse media: ''Ajax weigert Mazraoui af te staan aan Marokko''

0
Marokkaanse media: ''Ajax weigert Mazraoui af te staan aan Marokko''

Het Marokkaanse elftal speelt eind maart twee kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup. Of Noussair Mazraoui daarbij is, is nog maar de vraag. 

Volgens het Marokkaanse medium Al Ahdath Al Maghribia zou Ajax de verdediger niet toestaan om naar Marokko af te reizen voor deze duels in verband met de angst op een coronabesmetting.

Indien Ajax weigert om Mazraoui te laten gaan, dan kan de FRMF (Marokkaanse voetbalbond, red.) stappen ondernemen waardoor Ajax de rechtsback alsnog naar het trainingskamp, dat start op 21 maart, moeten laten gaan.

Het is überhaupt nog maar de vraag of de Ajacied wel fit genoeg is om interlandwedstrijden te spelen. Momenteel kampt hij namelijk met minder gezichtsvermogen nadat hij een bal in zijn gezicht kreeg, waardoor hij ook al enkele wedstrijden ontbreekt bij Ajax. 

Een half jaar geleden deed hetzelfde voorval zich voor. Ajax wou Mazraoui en Zakaria Labyad toen ook niet laten gaan, maar kwam op een later moment terug op dat besluit waardoor de twee spelers alsnog naar Afrika reisden. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›