Ten Hag over tactiek: ''Moeten vooral op de nul ook spelen''

0
Ten Hag over tactiek: ''Moeten vooral op de nul ook spelen''

Erik ten Hag is op z'n hoede voor AS Roma. Desondanks ziet de trainer van de Amsterdammers een goede kans voor zijn team om de volgende ronde van de Europa League te bereiken.

"Italië heeft een aantal zeer gerenommeerde teams; zoals Juve, Inter, AC Milan, AS Roma en Napoli. Tegen Atalanta Bergamo hebben we thuis nog uitstekend gespeeld, al werden we daardoor wel uitgeschakeld (0-1, red.). Maar goed, twee jaar geleden hebben we Juventus nog uitgeschakeld. Ik teken voor datzelfde resultaat", aldus Ten Hag op de persconferentie van Ajax.

AS Roma heeft het dit seizoen moeilijk in de Serie A. Ten Hag wil hier echter niks van weten. "Ik heb even naar die selectie gekeken, daar staan gewoon 25 topspelers in. Die hebben zoveel keuzemogelijkheden. Er staat altijd een goed team op het veld."

Ook zijn er bij AS Roma een aantal blessures. "Ik ben me er zeer van bewust. maar Europees gaat het over twee wedstrijden. Na morgen is het zeker niet afgelopen. We moeten morgen vooral ook op de nul ook spelen, want uitdoelpunten zijn altijd zeer waardevol."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›