Timber kijkt uit naar AS Roma: ''Ken hem van toen ik nog jong was''

0
Timber kijkt uit naar AS Roma: ''Ken hem van toen ik nog jong was''

Ajax speelt donderdagavond in de Europa League tegen AS Roma. Jurriën Timber moet Edin Dzeko van scoren zien af te houden. De Ajax-verdediger was twee jaar oud toen de topspits debuteerde in het betaalde voetbal.

"Ik ga me niet anders voorbereiden dan bij andere spitsen, maar het is wel leuk. Niet per se spannend, maar wel leuk. Ik ken hem nog van toen ik nog jong was, toen speelde hij al bij Manchester City. En nu mag ik tegen hem spelen, het is wel bijzonder om tegen zo'n ervaren spits te spelen", aldus Timber op de persconferentie van Ajax.

Timber speelt afwisselend als centrale verdediger en back. "De manier waarop we spelen blijft hetzelfde. Je moet even wennen aan elkaar. Dat heb je wel gezien tegen Heerenveen. Maar je merkt wel dat iedereen er zin in heeft. Ik heb het gevoel dat die winnaarsmentaliteit er nog wel in zit."

De jonge verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen bij Ajax 1. "We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. We strijden al een heel jaar lang voor het kampioenschap. Dat is het belangrijkste. Het is mooi dat je daarnaast in de bekerfinale staat en nog meedoet in Europa."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›