Ten Hag hekelt arbitrage: ''Dan is het een reglementair doelpunt''

0
Ten Hag hekelt arbitrage: ''Dan is het een reglementair doelpunt''

Ajax droomde van een nieuw succesverhaal in Europa, maar AS Roma bleek over twee duels te sterk. Erik ten Hag baalt van de 'onverdiende' uitschakeling.

''De beste partij ligt eruit. We hebben gedomineerd, dat is doodzonde. We maken de kansen niet. Als je het niet afmaakt, dan ga je niet verder. Dat weet je op dit niveau'', vertelt de oefenmeester bij RTL7. Het eerste duel eindigde in 1-2 voor Roma, de return eindigde met een doelpunt voor beide ploegen. De Amsterdammers maakten twee treffers, maar die van Dusan Tadic werd afgekeurd omdat Nicolas Tagliafico voorafgaand een overtreding maakte.

''Dat doelpunt werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd. De scheidsrechter stond er bovenop en liet het spel doorgaan. Als hij de situatie beoordeeld heeft, is het gewoon een reglementair doelpunt'', stelt Ten Hag, die de focus meteen verlegt naar het duel met Vitesse. ''We gaan een finale spelen. Daar moet je klaar voor zijn. We hebben bijna alle grote ploegen in Nederland uitgeschakeld. Nu is alleen Vitesse nog over. Daar zijn we heel gemotiveerd voor.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›