Alvarez openhartig: ''Stond op het punt om terug te gaan''

0
Alvarez openhartig: ''Stond op het punt om terug te gaan''

Edson Alvarez heeft een moeilijk periode gehad bij Ajax. De middenvelder was in zijn eerste periode in Amsterdam zonder diens vriendin en dochter. Lisandro Martinez heeft Alvarez veel geholpen.

"Als Licha er niet bij was geweest toen ik niet bij mijn gezin kon zijn, was ik zeker weer naar Mexico gegaan. Ik stond echt op het punt om terug te gaan. Hij was er voor en zei: je moet doorzetten. En nu gaat het goed", begint Alvarez bij Inside Ajax.

Inmiddels zijn zowel Alvarez als Martinez basisspeler bij Ajax. "Ik vind Licha een verdediger die je nergens anders ziet. Een speler met veel agressiviteit en met een baltechniek die je nergens anders ziet. Hij komt er probleemloos voetballend uit en kan lange en korte passes geven. Als je de bal achterin belandt, weet je dat Licha hem pakt."

Andersom is Martinez ook lovend over zijn teamgenoot. "Hij houdt de ploeg in evenwicht. Hij brengt veel rust in het midden. Je weet dat elke bal die erdoor komt, voor ons is. Hij is heel energiek, gemotiveerd en agressief. Hij speelt een heel belangrijke rol."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›