Martinez trots na kampioenschap: ''Resultaat van alle arbeid''

0
Martinez trots na kampioenschap: ''Resultaat van alle arbeid''

Lisandro Martinez is blij met zijn eerste kampioenschap in dienst van Ajax. De Argentijnse verdediger is trots op de manier waarop hij zichzelf terug in het basiselftal heeft gevoetbald.

"Ik ben ongelooflijk trots. Ik denk aan mijn familie en hoe zij aan het genieten zullen zijn", aldus Martínez tegenover Ajax TV. "Zij hebben gekeken en als ik me in hen verplaats, zullen zij zich ontzettend trots voelen, net als ik. Het is een fantastische dag, dus daar moet je van genieten."

"Zonder twijfel is dit het beste gevoel ooit, een titel winnen met deze club is ongelooflijk", gaat hij verder. "Het is echt geweldig, dus ik ben heel erg gelukkig. Daar moet je van genieten, want dit maak je niet iedere dag mee."

De laatste maanden is Martinez vaste basisspeler bij Ajax. "Aan het begin van het seizoen was het niet helemaal zoals ik hoopte, maar ik kon de tegenslagen overwinnen, ben hard blijven werken en dit is het resultaat van alle arbeid die ik heb verricht. We gaan wat drinken, genieten en feesten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›