Ten Hag blij met kapitaalinjectie PSV: ''Wij worden uitgedaagd''

0
Ten Hag blij met kapitaalinjectie PSV: ''Wij worden uitgedaagd''

Erik ten Hag is trots op de ruime voorsprong die zijn ploeg op achtervolger PSV heeft opgebouwd. De trainer stelt dat hij blij is met de kapitaalinjectie die de Eindhovenaren komend seizoen krijgen.

''In 2019 heeft PSV continu voor gestaan en haalden we ze vijf wedstrijden voor het einde in", blikt Ten Hag tegenover De Telegraaf terug op de titelstrijd van twee jaar geleden. ''Maar nu zijn we al heel lang en ruim de nummer 1. PSV was er heel veel aan gelegen om kampioen te worden. Ze moesten misschien nog wel meer dan wij en hebben ook heel veel geïnvesteerd, zeker voor PSV-begrippen. En je ziet de reactie uit Eindhoven, ze gaan nóg meer investeren.''

De bedoeling is dat er in het Philips Stadion een kapitaalinjectie komt van vijftig miljoen euro. Ten Hag is daar niet bang voor, maar vindt het juist een uitstekende ontwikkeling. ''Dat is goed voor de competitie, het Nederlands voetbal en voor ons. Wij moeten ook weer een hoger niveau bereiken, worden uitgedaagd'', besluit de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›